Boka torr- och sjösättning

Nu är det snart dags för torrsättning.

Läs alltid informationen på hemsidan innan du bokar! Informationen ändras då och då, och när du bokar betyder det att du accepterat det som beskrivs i texten.

SBS har en egen torrsättningsdag lördagen den 28 september. De SBS-medlemmar som inte kan sjösätta den dagen kontaktar Lars-Erik Wester.

Båtägare bokar själv in sjösättning på nedanstående datum genom att logga in på svi.batdata.se. För att underlätta för båtägare och varvet ber vi ALLA utom SBS att boka dag och tid för torrsättning via vår databas på svi.batdata.se. Varvet vill inte ha mail med önskemål om tider för torrsättning, vilka bara skapar merarbete i planeringen.

För att kunna komma in och boka på svi.batdata.se krävs att du tidigare lämnat en e-postadress och ett mobiltelefonnummer till varvet, eftersom någon av de uppgifterna används vid inloggning. På login-sidan finns även en länk där du kan få lösenord skickat till dig som e-post, om du använder din e-postadress för inloggning, eller som SMS, om du använder ditt mobilnummer för inloggning.

Bokning görs om din båt ska torrsättas med slamkryparna eller traktorvagnen. Om du torrsätter din båt med egen trailer så gör du det utan att boka tid. Du måste dock göra detta vid andra datum än de fastställda sjösättningsdatumen, alternativt efter att dagens torrsättningar är avslutade.

Observera att de båtar som kan lastas på traktorvagnen endast kan bokas på traktorvagnen. Dessa båtar måste ha rätt bockar och pallningsmateriel.

Bokning för torrsättning ska vara gjord av båtägare senast 2019-09-15, därefter tilldelas båtägare torrsättningsdatum och för- eller eftermiddagspass av SVI. Tider (pass) utsänds av SVI genom SMS men ta för vana att själv gå in på svi.batdata.se och kontrollera din torrsättningstid. Kan du av någon anledning inte torrsätta på bokad tid debiteras du en avgift enligt prislistan under rubriken Medlemsinformation/Avgifter. Vill du boka sjösättning på annan än nedanstående beslutade datum, s.k. exklusiv hantering, debiteras en extra avgift enligt prislistan. Det är ett absolut krav att torrsättning måste ske senast 2019-10-31.

Du som inte tillhör FBK och SBS och behöver låna en tillfällig hamnplats innan torrsättning kan boka denna på svi.batdata.se, Hamnen/Anmälningar. Bokning av tillfällig hamnplats kan endast ske efter bokning av torrsättning och måste göras i direkt anslutning till bokningen. När hamnkapten i SBS tilldelat dig en hamnplats får du svar på email.

Logga in på bokningssidan genom att klicka HÄR

Torrsättningsdagar 2019

Datum Stor Sub Liten Sub Traktor Anteckningar
Sön 22 sep x     Endast blästerbåtar
Lör 28 sep x x x Endast SBS
Sön 29 sep x x x  
Lör 5 okt x x x  
Sön 6 okt x x x  
Lör 12 okt x x x  
Sön 13 okt x x    
Tis 15 okt x      
Tor 16 okt x      
Lör 19 okt x x    
Sön 20 okt x x    
Tis 22 okt x      
Tor 24 okt x